Coaching on the job

Yes, je bent geslaagd voor Yellow Belt of Green Belt en nu wil jij je waarmaken met een opdracht binnen je eigen organisatie..

Misschien heb je een praktijkopdracht tijdens de opleiding al gedaan en ook succesvol kunnen afsluiten, maar toen had je ook een docent die je met tips en adviezen kon ondersteunen. Nu moet je het helemaal zelf doen. Je wilt heel graag resultaten boeken maar je komt in een situatie terecht die je toch een vervelend pijn-in-de-buik-gevoel geeft. Juist je eerste project wil je goed doen want dan ziet de hele organisatie dat je het goed doet. De juiste Lean tools direct goed inzetten daar komt het nu op aan. Door Coaching on the job of eventueel via e-coaching kunnen wij jou ondersteunen en adviseren.

Onze zeer ervaren Black Belt consultants staan voor al jouw vragen voor je klaar. Succesvolle begeleiding in de afgelopen 15 jaar bij kleinere en grote organisaties in verschillende branches zorgt voor het herkennen van de valkuilen die er zijn. Door dan gezamenlijk de juiste aanpak te bepalen kun jij jouw project succcesvol verbeteren.

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden samen te bespreken.

[contact-form-7 id="15811" title="Contactformulier"]
© leansixsigmacoaching.nl Alle rechten voorbehouden