LSSC internationaal geaccrediteerde e-Learnings 

» Yellow Belt Lean Management
» Yellow Belt Lean Six Sigma
» Green Belt Lean Management
» Green Belt Lean Six Sigma
» Black Belt  Lean Management
» Black Belt  Lean Six Sigma

Een druk leven met veel andere activiteiten? Dan is E-Learning een uitstekende keuze. In je eigen tempo helemaal zelf bepalen wanneer en waar en hoelang je er over wilt doen. 

De LSSC e-learnings zijn zodanig ontwikkeld dat je echt leert en ervaart wat de beste vaardigheden zijn die je ook echt kunt gebruiken in jouw rol. Jij gaat het verschil maken. Je hoeft niet te wachten op de bevestiging of er genoeg deelnemers zijn of aansluiten in een andere regio. Je kunt vandaag al starten.

De LSSC fysieke bijeenkomsten en de e-Learnings kennen qua inhoud exact dezelfde leerstof. Ben je bezig met een e-learning maar heb je behoefte aan extra uitleg via een fysieke bijeenkomst laat dat dan even weten. Deze optie onderzoeken we dan samen.

De uitvoering is vanzelfsprekend anders bij een fysieke bijeenkomst in vergelijking met een e-learning. De vormen zijn getoetst door LCS Lean Competence System uit Cardiff die de internationaal erkende accreditatie verzorgt waardoor ongeacht welke trainingsvorm of combinatie je kiest jij de internationaal erkende certificering krijgt.

Ook bij de e-learnings krijg je informatie, bijlagen, opdrachten, filmpjes en kennisquizvragen ter voorbereiding op het examen.

Preview