Offline trainingen op locatie

Lean Six Sigma - van Preventie naar Perfectie
Vanzelfsprekend geven wij trainingen op locatie. De huidige omstandigheden geven helaas minder ruimte en minder mogelijkheden. Onder strikte voorwaarden zoals gesteld door RIVM zijn er toch mogelijkheden.
Vraag gerust naar de verschillende opties.
De bijeenkomsten zijn niet alleen te organiseren op LSSC locaties maar ook in-company dus wij komen naar je toe op het bedrijf. De training direct toepassen in de praktijk is dan een fantastische manier om de theorie en de tools direct in de praktijk toe te passen.
De LSSC online e-Learnings, de online Virtual Classrooms, de fysieke bijeenkomsten en de combinatie trainingen kennen qua inhoud exact dezelfde leerstof. De uitvoering is vanzelfsprekend anders. Dit is tevens getoetst door LCS Lean Competence System uit Cardiff die de internationaal erkende accreditatie verzorgt.

 

 

De LSSC Trainers & Coaches
Gecertificeerde en ervaren Black Belts / Lean expert met meer dan 5 jaar concrete praktijkervaring. Ervaren met het werken met operationele teams en gemakkelijk schakelend tussen de werkvloer, lijnmanagement en project/programmaorganisatie.

Call Now Button

X