Online Virtual Classroom

Lean Six Sigma - van Preventie naar Perfectie
Heeft u echter behoefte aan extra uitleg en voelt klassikaal dan toch vertrouwder dan aanvullende training via de LSSC Online Virtual Classroom een extra optie. LSSC biedt een blijvend aanbod van de Virtual Classrooms door de vele positieve ervaringen. Dat betekent dat je bij onze trainingen de keuze hebt tussen e-Learning, e-Learning gecombineerd met Virtual Classrooms, Virtual Classrooms en klassikaal.
De LSSC online e-Learnings, de online Virtual Classrooms, de fysieke bijeenkomsten en de combinatie trainingen kennen qua inhoud exact dezelfde leerstof. De uitvoering is vanzelfsprekend anders. Dit is tevens getoetst door LCS Lean Competence System uit Cardiff die de internationaal erkende accreditatie verzorgt.
De Virtual Classroom trainingen zijn beslist even interactief als de klassikale trainingen om te zorgen voor een optimaal leerrendement voor de deelnemers. Bij een Virtual Classroom training kun je je hand opsteken wanneer je een vraag hebt, je scherm delen en via spraak ervaringen delen met andere cursisten.
Break-out sessies: tijdens de online Virtual Classrooms maken we veelvuldig gebruik van break-out sessies. In subgroepjes kunnen deelnemers samen overleggen en vraagstukken oplossen om daarna weer plenair te presenteren. De trainer kan langskomen om te ondersteunen. Onze ervaren trainers zijn opgeleid in het geven van Virtual Classroom trainingen in grote en kleine groepen waarbij deelnemers de aandacht niet verliezen.

 

Call Now Button

X